El Lleida Llista perd el primer partit de pretemporada a Bell-lloc

25/08/2021

Seguirà a la pista d'aquesta localitat fins al desembre i hi ha la previsió que torni al pavelló 11 de setembre al gener

 

La derrota del Lleida Llista per 3 a 4 el divendres passat contra el Noia, fa que els d’Albert Folguera hagin d’aconseguir un bon resultat contra el Manlleu, l’altre equip del grup. El resultat del partit entre el Noia i el Manlleu condicionarà l’accés dels lleidatans a la següent fase, ja que l’últim de cada grup queda eliminat. Una victòria dels osonencs provocaria que el Llista estigués obligat a guanyar per accedir a la següent fase de la competició. Una competició que el Lleida ha començat a jugar al poliesportiu de Bell-lloc, on ja hi va jugar durant tota la temporada passada. També ho farà com a mínim fins al desembre mentre espera que el pavelló l’11 de setembre quedi lliure per poder-hi entrenar i jugar.

El poliesportiu 11 de setembre de Lleida es va destinar a usos sanitaris des de l’inici de la pandèmia. El 26 de gener es va convertir en un dels sis grans espais de vacunació que Salut ha habilitat arreu de Catalunya.

RICARD GÓMEZ PUIG