El Mollerussa aconsegueix l'ascens a Primera Catalana

14/05/2018

L'equip s'ha proclamat campió de Lliga davant la seva afició, després de guanyar el Solsona (2-1)

“És un equip jove que esperem que enganxi i l’objectiu és Primera Catalana, és l'ascens. Si no es puja aquest any no passa res però l’objectiu és ambiciós i és aquest”. Aquestes eren les paraules de l’entrenador del Mollerussa Josep Maria Turull "Turu" abans de començar la temporada i  aquest diumenge, per fi, el Mollerusssa ha aconseguit aquest objectiu de pujar a Primera Catalana i proclamar-se campió de Lliga.

L’equip del Pla d’Urgell, que necessitava sumar els tres punts per aconseguir l’ascens, ha guanyat 2 a 1 al Solsona en un partit difícil. El primer gol del conjunt local va arribar al minut 12, obra d’Edu Raya. Tot i això el Solsona no va abaixar el cap i al minut 27, Xavier Ratera va igualar el marcador gràcies a un penal contra els locals per mans dins de l’àrea. Ja al minut 71 arribava el 2-1 definitiu amb un córner tret per Barón i marcat, de nou, per Edu Raya. D’aquesta manera el Mollerussa s’ha assegurat l’ascens, quan encara falten dos jornades per acabar la lliga, una lliga gairebé perfecta en la que el conjunt del Pla d’Urgell no ha sumat cap derrota.

Des de la direcció del club asseguren que des de fa un temps ja estan treballant de cara a la propera temporada, en la que el Mollerussa tornarà, després de 3 anys, a jugar a Primera Catalana.