El Mollerussa cau contra la Muntanyesa en un duel entre dos equips ja salvats (3-2)

06/05/2024

L'àrbitre va anul·lar un gol per un fora de joc inexistent a Sidibé amb el 2-1

El Mollerussa va caure ahir al camp de la Muntanyesa (3-2) en el primer partit del conjunt del Pla d’Urgell després d’assegurar la permanència, que l’enfrontava a un rival que arribava en la mateixa situació i que es va emportar els tres punts en una segona part en què es van viure tots els gols. Tanmateix, amb la derrota, el Mollerussa es va acomiadar de les opcions remotes que tenia d’arribar al play-off d’ascens. L’equip del Pla d’Urgell va perdre les opcions remotes que tenia de jugar el play-off a Segona RFEF.

En la primera part es va veure un Mollerussa contingut ofensivament i una Muntanyesa que ho va intentar amb més insistència. Els locals van tenir tres clares oportunitats en el primer temps, la més clara de Moyano, el central de 41 anys que ahir es va acomiadar de l’afició rebent un gran homenatge després d’anunciar la seua retirada del futbol a final de temporada.Ja a la segona part van arribar els gols. El primer, tot just començar, d’Alonso, en una centrda lateral des de la banda dreta que el davanter va rematar a pler a l’àrea petita (1-0). Va empatar al cap de pocs minuts Graells després d’una gran acció de Delgado, que va habilitar Sidibé perquè donés la passada de la mort al nou del Mollerussa (1-1).

L’equip del Pla d’Urgell va començar a guanyar terreny amb els canvis, però Linares va fer una gran acció individual per anotar des de 30 metres (2-1). Va ser aleshores quan va arribar la jugada de la discòrdia: Guillem va trobar Sidibé entre línies, l’ariet va definir bé i quan la pilota va entrar, l’assistent va aixecar la bandera assenyalant un fora de joc que ni de bon tros ho era. A partir d’aquí, els lleidatans es van bolcar a la recerca del gol deixant espais a l’esquena, cosa que va aprofitar la Muntanyesa, que va marcar el tercer a través d’Alarcón amb una rematada de cap (3-1). En aquell moment, es va produir el moment emotiu de la jornada. El Municipal de Nou Barris va brindar un últim homenatge al veterà Moyano, ja que els dos equips es van unir per fer-li el passadís quan va ser substituït. Va retallar distàncies el Mollerussa amb un gol de Magno, que va definir com els grans davanters davant de la sortida d’Eric, retallant-lo amb la cama dreta i definint amb l’esquerra (3-2). En el descompte, el mateix Magno va tenir una clara oportunitat de gol però la defensa local va desbaratar l’oportunitat.