El Museu de Vestits de Paper inaugura aquest divendres una mostra d'una vintena de peces donades al seu fons

24/01/2023

Els vestits exposats van participar en la darrera edició del concurs sense obtenir cap premi i ara seran protagonistes de desfilades de promoció.

El Museu de Vestits de Paper de Mollerussa acollirà des d'aquest divendres i fins al dia 12 de febrer l'exposició d'una vintena de peces que han participat en la darrera edició del concurs que va tenir lloc el passat 17 de desembre. Es tracta d'un conjunt de vestits que, tot i que no van resultar premiats, han estat donats per les seves propietàries per tal que formin part del fons del museu i puguin ser els protagonistes de les desfilades de promoció d'aquest equipament arreu del territori.

La mostra serà inaugurada aquest divendres a les 7 de la tarda per part de l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, en un acte que tindrà lloc a la Sala d'Exposicions del Museu de Vestits de Paper. Entre els vestits donats figuren els que han cedit les modistes mollerussenques Roser Cardona, Teresa Codony i Anastasia Petrova. També n'hi ha procedents d'altres localitats com Alguaire, Almenar i Lleida.
Infolleida