El “No surrender kids” aplega una cinquantena de joves músics

10/06/2018

La primera edició del No Surrender Kids ha aplegat una cincuqnatena de joves al pavelló poliesportiu de Vilanova de Bellpuig. Quan falten 19 dies per al festival, l’organització fa una crida als músics que hi vulguin participar perquè es registrin al més aviat possible. A hores d’ara s’han venut entrades als EUA, Àustra, Suïssa, Regne Unit, Alemanya, França i Itàlia.

Un total de 53 nens i nenes han participat aquest diumenge a la primera edició del No Surrender Kids. Els joves, de fins a 15 anys, han estat assajant al llarg del matí la cançó que s’interpretarà el dia del festival, “Badlands”, sota la direcció d’Antoni Tolmos.

Durant l’assaig s’ha presentat una rèplica d’una guitarra de Bruce Springsteen fabricada per Juan Yeste, lutier de les Borges Blanques. La recaptació que s’obtingui amb el sorteig de l’instrument anirà integrament a l’entitat Salut Mental de Ponent. 

El No Surrender Festival se celebrarà els dies 29 i 30 de juny i s’està a punt d’arribar als 1.000 participants. La segona edició del festival tindrà com a convidats d’honor a “The Blood Brothers”, la banda europea més reconeguda de tribut a Bruce Sprinsgsteen.

Mariona Rebull i Martí