El Palau d’Anglesola estrenarà ben aviat un ‘Pipican’

28/03/2018

El consistori també està treballant per enllestir el Parc de la Salut, en el qual s'hi instal·laran nous aparells de gimnàstica i rampes d'skate

L’Ajuntament del Palau adequa una zona per destinar-la al servei de “pipican”. Aquest servei es situarà al costat del pàrquing de camions i consistirà en uns 900 m2 de zona tancada per tal que els gossos hi puguin córrer sense sortir-ne, alhora que fan les seves necessitats. S’hi instal·laran papereres per a que els amos hi dipositin els excrements i punts d’aigua per poder-hi beure els gossos. El pressupost destinat a aquesta instal·lació és de 11.800 euros.

Aquesta inversió ha estat possible gràcies a que el consistori ha aprovat una modificació pressupostària que li permetrà realitzar noves inversions i millores que no estaven previstes inicialment en el pressupost ordinari de la corporació. Per tal de poder realitzar aquesta nova despesa l’equip de govern utilitzarà part del fons de contingència dotat amb 57.000 euros i se’n destinarà una part, en concret 34.600 euros, a finançar diverses inversions per millorar els espais públics.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, explica que aquesta modificació pressupostària no suposa modificació del pressupost total del municipi ni del sostre de despesa, ja que només consisteix en una minoració del fons de contingència per finançar altres partides del pressupost ordinari. “Una altra de les inversions consistirà en l’equipament del Parc de Salut, que es troba en fase d’acabament pel que fa als moviments de terra i l’enllumenat. Ara es suplementarà la partida inicial amb 20.800 euros més per adquirir aparells de gimnàstica i rampes de “skate”, diu Messeguer.

Finalment, s’ha suplementat amb 2.000 euros la partida destinada a mobiliari urbà, per adquirir material divers de senyalització i papereres. “Aquesta modificació pressupostària es va aprovar amb els vots dels regidors del grup de CiU, al capdavant del govern local. Els regidors del grup de l’oposició hi van votar en contra”, remarca l’alcaldessa.

 

Infolleida