El Palau d'Anglesola impulsa una ordenança de civisme i convivència

21/11/2019

L'Ajuntament ha programat vàries activitats per informar i conscienciar als veïns i veïnes. La primera és una xerrada aquest dijous sota el títol 'Pistes per la felicitat al Palau d'Anglesola'

L'Ajuntament del Palau d'Anglesola ha començat un procés d'elaboració d'una nova ordenança de civisme i convivència. Està prevista que s'aprovi en ple municipal el 26 de març, però abans el consistori ha programat vàries activitats per informar als veïns i veïnes.

La primera és aquest dijous i consisteix en una xerrada a càrrec de Daniel Gabarró, coach i conferenciant, sota el títol 'Pistes per la felicitat al Palau d'Anglesola'. Parlarà sobre com millorar el civisme i la convivència a la vida, a la família i al poble. Serà a partir de les 20 hores al local sociocultural.

Una altra de les accions programades serà l'1 de desembre on es crida a la població a fer una batuda col·lectiva de brossa. També s'incentiva a compartir-ho per les xarxes socials. El mateix dia es durà a terme el #PalauBlackSunday, que consistirà en vendre articles de segona mà. Hi haurà diferents punts de venda i tothom que hi vulgui participar s'ha d'inscriure prèviament.

L'Ajuntament redactarà un esborrany a finals de gener i obrirà un període d'esmenes per tota aquella gent que vulgui aportar canvis, propostes i millores. La població també podrà votar la nova llei el 29 de febrer.

INFOLLEIDA