El Palau prepara la cursa Agro-Llobera de Sant Blai més multitudinària

02/01/2020

Quan falten més de dues setmanes per a la 5a edició de la Cursa Agro-Llobera de Sant Blai que se celebra al Palau d’Anglesola l’organització ha explicat que ja han superat els 570 inscrits i esperen arribar als 600, una xifra de rècord.

El Palau d’Anglesola celebrarà el 26 de gener la 5a edició de la Cursa Agro-Llobera de Sant Blai amb rècord de participants. En la presentació de l’esdeveniment, des de l’organització han explicat que ja han superat els 570 inscrits i que esperen arribar als 600. Gràcies al seu desnivell, de només 7 metres, la prova, amb circuits de 5 i 10 km, atreu molts corredors que busquen millorar la seva marca personal.

A les 10.00 hores es donarà el tret de sortida des del poliesportiu municipal, on també hi haurà l’arribada i quasi un centenar de voluntaris treballaran aquell dia per fer-la possible.

La cursa comptarà per primera vegada amb un espònsor principal amb l’objectiu de fer-la econòmicament sostenible per les arques municipals.

Com en la passada edició, els participants també tenen l’opció de destinar una part de la inscripció a l’ONG Moviment d’Ajuda al Món de l’Infant.  

Mariona Rebull i Martí