El palista Cesc Carrera obté una beca per ingressar al CAR de Sant Cugat

20/08/2021

Nascut a Castellnou de Seana, entrenarà juntament amb les promeses del tennis taula català

El jugador infantil del CTT Borges, Cesc Carrera, ha obtingut una beca per ingressar al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat durant un any. Nascut a Castellnou de Seana, compaginarà estudis i tennis taula i compartirà grup d’entrenament amb les promeses del tennis taulà català. Ha començat la pretemporada aquest dijous fent un ‘stage’ a Sierra Nevada, on es preparen físicament pels reptes d’aquesta nova temporada.

Amb 13 anys d'edat li permetrà augmentar les hores d’entrenament i seguir el pla acadèmic ideat per aquest tipus d’esportistes. Els bons resultats des que va començar al món tennis taula li han brindat aquesta oportunitat per seguir creixent com a esportista. Recent campió de Catalunya infantil, és actualment el número u del rànquing de la categoria. La seva evolució i comportament marcaran la continuïtat al CAR durant les següents temporades.

El Cesc jugarà aquest temporada a Primera Nacional amb el filial del Borges, la tercera màxima categoria a nivell estatal i on ja hi va debutar la temporada passada.  

Ricard Gómez Puig