El sector automobilístic de Fira de Mollerussa tanca el seu segon millor any històric

13/11/2018

Entre les fires de Sant Josep, Autotrac i Autotardor s’ha venut un total de 532 vehicles per un import de 10,8 M€. L’Autotardor aconsegueix superar, per cinquè any consecutiu, el centenar de vehicles venuts

El sector automobilístic de Fira de Mollerussa ha obtingut aquest 2018 el seu segon millor any històric pel que fa el nombre de vendes de vehicles i volum de negoci. En total, en els tres certàmens de Sant Josep, Autotrac i Autotardor s’han venut 532 vehicles per un import de 10,8M€, una xifra que des de que es tenen dades a partir de l’any 2004, només ha estat superada per l’any passat, quan es van vendre 554 cotxes per 11,2M€. També cal destacar que en el conjunt de les tres fires hi ha participat un total de 63 expositors, dels quals 8 han estat presents als 3 certàmens.

Pel que fa la fira Autotardor, celebrada el passat octubre, el certamen ha tancat amb 109 cotxes venuts per una suma total d’1,6 M€. Suposa el cinquè any consecutiu que la fira supera el centenar de vendes. A més, des de l’ens firal també destaquen l’increment de compradors de fora de la demarcació de Lleida, que ha passat d’un 5 a un 8% a les comarques de Tarragona i d’un 3 a un 7% a fora de Catalunya.

En el marc de la presentació, també s’ha dut a terme el sorteig de 3.000 euros entre els compradors d’un vehicle durant l’Autotardor. La guanyadora ha estat la veïna de Tamarite, Ana Gil, qui va comprar un Opel Mokka a l’expositor Badimòbil de Balaguer.

 

Anna Berga