El Teatre L’Amistat es converteix en “l’Aparador de les Meravelles” de 5.000 llibres

11/04/2018

El director de l’Institut Català d’Empreses Culturals, Xavier Diaz, ha inaugurat aquest dimecres el 34è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya

“L’Aparador de les meravelles” és el lema del 34è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya que aquest dimecres ha obert portes amb prop de 5.000 llibres que recorren els 8 grans gèneres de la literatura com són l’amor, l’aventura o la por, entre altres. L’acte inaugural del certamen, que fins el proper 23 d’abril acull el Teatre L’Amistat, ha anat a càrrec de Xavier Diaz, director de l’Institut Català de les empreses Culturals, qui ha estat acompanyat per l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona i la presidenta del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (CLIJCAT), Anna Maria Macià.

Mollerussa acull el Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya des de fa 16 anys, una xifra que reforça la continuïtat d’aquest certamen a la capital del Pla d’Urgell.

 

El saló, que enguany torna a reunir a 16 editorials catalanes a través de 7 exposicions, espera rebre la visita de més de 3.200 estudiants. També serà el punt de trobada per a professionals del sector i l’oferta del cap de setmana es complementarà amb una vintena d’activitats adreçades al públic familiar.

Anna Berga