El Trencanous obrirà al febrer la nova temporada del Teatre L’Amistat de Mollerussa

08/01/2019

La Colla dels 50i+ interpretarà l’obra “una vegada hi havia un rei” i amb The Primitals de Yllana Teatro es finalitzarà la temporada per la Festa Major

El Trencanous, de Txaikovski, encetarà el proper 3 de febrer a les 6 de la tarda, la nova programació del Teatre L’Amistat de Mollerussa. Aquest clàssic nadalenc, dirigit al gran públic familiar i als amants de la dansa clàssica, anirà a càrrec del Ballet de Catalunya, una jove companyia que executarà la coreografia originària de Marius Petipa i Lev Ivanov.

Cabaret, de NS Danza, serà una altra de les obres de ball d’aquesta nova programació que també inclou propostes de circ i màgia. Això sense deixar de banda la part teatral amb representacions com El Florido Pensil de La Teatre’era de Castellvell, que recrearà el sistema educatiu de l’època del franquisme o l’obra Absències d’Eva Moreno, que fou la guanyadora de la darrera edició del Premi de textos teatrals per a espectacles de petit format que organitza Saó de Ponent. La colla dels 50 i més de Mollerussa també pujarà l‘escenari de L’Amistat del 8 al 10 de febrer amb l’obra Una vegada hi havia un Rei. The Primitals, de Yllana teatro clourà la programació el proper 18 de maig, per la Festa Major de Mollerussa.

Com a novetat, es modifica el sistema per adquirir les entrades.

Per altra banda, aquest proper diumenge torna la programació de la Xarxa, dirigida als més petits, amb l’espectacle El Follet i el Sabater a càrrec de la companyia Sim Salabim.

Anna Berga