El Vila-sana arriba en bon estat a l’encontre contra el Palau de Plegamans

23/10/2020

Les de Jordi Capdevila han guanyat dos dels tres partits disputats

El CP Vila-sana s’enfronta el dissabte 24 d’octubre a les vuit del vespre al Palau de Plegamans. Les rivals de les vilasanenques arriben invictes a l’encontre després de no haver perdut cap partit. Tot i que les de Jordi Capdevila van ser derrotades pel Bigues i Riells, es van desfer amb un còmode 7 a 1 tant del CP Vilanova com de l’Ecopilas Asturhockey. Capdevila destaca que el Palau és un equip difícil però que hi arriben en un bon estat de forma.

En el que portem d’OK Lliga Femenina, el CP Vila-sana ja ha hagut d’ajornar dos cops un partit per casos positius de Covid de l’equip rival. De fet, la jornada anterior, en la qual s’havien d’enfrontar al Voltregà no es va poder disputar.

Per aquest cap de setmana, el club també està realitzant un sorteig de places entre els socis per poder entrar a veure el partit, ja que les restriccions imposades fa que només hi puguin accedir una setantena d’aficionats. A més, les jugadores del Vila-sana ja tenen els nous patins de la temporada que aquest dijous els ha regalat la marca patrocinadora.

Ariadna Guiu Vila