El Vila-sana cau a casa davant el Manlleu (1-4)

11/02/2018

D'aquesta manera el Manlleu manté la primera posició a la taula mentre que el Vila-sana es situa setè

El CP Vila-sana cau a casa davant el Manlleu en el que ja es preveia que seria un partit complicat per a les jugadores del Pla d’Urgell. I és que es jugaven els tres punts amb l’equip que actualment lidera la competició i que en el que va de temporada només ha perdut 3 partits.

Tot i que el Vila-sana va encetar el marcador quan passava poc més d’un minut de partit, la resposta del Manlleu no es va fer esperar i minuts més tard arribava l’empat a 1. Després d’això, aquest gol de falta directa de Raquel Bernadas decantava la balança cap a l’equip osonenc ja abans d’acabar la primera meitat. Ja a la segona part del partit l’avantatge del Manlleu no va fer més que augmentar gràcies als gols de Laura Barcons i de Raquel Bernadas de nou que va marcar el 1-4 definitiu.

Aquest resultat manté al Manlleu en la posició d’or de la taula empatat a punts amb el Voltregà. Per contra, l’equip del Pla d’Urgell es situa 7è en la classificació. El proper partit del Vila-sana serà el dissabte a la pista de l’Sferic de Terrassa.