El Vila-sana cau davant el Gijón (5-1)

02/02/2019

Tot i el resultat, l'equip del Pla d'Urgell va dominar gran part del partit

El CP Vila-sana perd a la pista del Gijón per 5 a 1. Malgrat el resultat, les del Pla d’Urgell van dominar gran part del partit tot i que els hi va faltar encert.

El Telecable Hockey Club, vigent campió de l’OK Lliga i d’Europa, va encetar el marcador ja al minut 10 de la primera part. Dos minuts més tard sumaven el segon. El Vila-sana va reaccionar i en qüestió de segons Victòria Porta va marcar el primer i únic gol de les lleidatanes (2-1).

Cal afegir que el CP Vila-sana va fallar dos penals i una falta directa, els mateixos que el Gijón. Tot i això, el Gijón encara va marcar 3 gols més a la segona part als minuts 36’, 43’ i 49 sentenciant l’encontre.

Amb aquest resultat el Vila-sana cau una posició i es col·loca sisè a la taula. El pròxim divendres dia 8 les del Pla d’Urgell visitaran la pista del Palau de Plegamans que després de guanyar el Manlleu, es troba al capdavant de la classificació.