El Vila-sana cau davant el Gijón per un contundent 0 a 6 i queda eliminat de la Copa de la Reina

23/02/2019

La final la jugaran l'equip asturià i el Cerdanyola

El CP Vila-sana perd per un contundent 0 a 6 davant el Gijón i queda eliminat de la Copa de la Reina. L’equip del Pla d’Urgell ha tingut un parell de bones ocasions per fer pujar el marcador i durant la primera part el marcador ha estat força ajustat amb un gol de Tasha Lee a favor de les asturianes. Una distància que ha augmentat poc abans d’acabar el primer temps. Ja a la segona part, les asturianes han estat més resolutives i amb pocs instants Tasha Lee ha anotat el 0 a 3, un resultat que feia mal al Vila-sana i que encara ha anat augmentat a mesura que passaven els minuts fins al 0 a 6, deixant el partit més que sentenciat.

D’aquesta manera el Vila-sana queda fora de la Copa de la Reina i serà el Gijón, vigent campió de la lliga i d’Europa, que diumenge disputarà la final de la competició contra el Cerdanyola.

Desenes d’aficionats del Vila-sana s’han desplaçat fins a Reus per seguir en directe el partit i animar les seves jugadores. Així mateix el partit també s’ha pogut seguir a través del canal Esport3 i a la pàgina web de la Federació de Patinatge.