El Vila-sana cau davant el líder de l'OK Lliga Femenina

20/01/2019

Amb aquest resultat les del Pla d'Urgell cauen a la cinquena posició

El Vila-sana cau davant el líder de la classificació, el Manlleu, per 2 a 4 en un partit en el que les locals van trobar a faltar més encert de cara a porteria per poder atrapar al marcador un efectiu rival.

El duel va començar amb un Manlleu dominador, que portava constant perill a la porteria del Vila-sana amb ràpids contraatacs. En un d’aquests, al minut 4, la visitant Ona Castellví va avançar les osonenques. A partir de llavors, el partit es va equilibrar i el Vila-sana va començar a generar ocasions sobre la porteria del Manlleu, sense èxit.

A la represa, a partir del minut 39, les visitants van marcar dos gols consecutius, tots dos obra de Castellví, que complicaven molt les coses al Vila-sana. Poc després, Cata Flores va fer encaixar el primer gol pel Vila-sana de falta directa. De seguida, Anna Casaramona va anotar el quart pel Manlleu, quan només faltaven 5 minuts pel final. Quan semblava que el marcador ja era definitiu, Victoria Porta va anotar el 2-4 en l’últim minut.

Els tècnics dels dos conjunts van coincidir en que havia estat un partit amb molt de nivell i difícil per als dos equips. Jordi Capdevila, tècnic del Vila-sana, es mostrava molt satisfet tot i la derrota.

Amb aquesta derrota, el Vila-sana cau a la cinquena posició de la taula i es veuen superades pel Voltregà. En la propera jornada les del Pla d’Urgell visitaran el camp del Telecable Hockey Club.