El Vila-sana cau davant el líder per un contundent 8 a 1

09/02/2019

El Palau de Plegamans, líder de l’OK Lliga Femenina, ha endossat un contundent 8 a 1 al Vila-sana. L’equip vallesà serà el rival de les del Pla d’Urgell en els quarts de la Copa de La Reina.

Tercera derrota consecutiva del CP Vila-sana, aquesta vegada per un contundent 8 a 1 a la pista del líder, el Palau de Plegamans. Tot i que l’equip de Jordi Capdevila s’ha avançat en el marcador amb un gol de Victòria Porta al cap de dos minuts de començar el joc, el Plegamans ha reaccionat ràpidament i s’ha arribat al descans amb un 3 a 1, amb gols d’Aina Florenza i Laura Pugdueta per partida doble.

A la segona part, Vanessa Garcia de penal ha posat el 4 a 1 i seguidament Paula Ferron amb dos gols i Laura Pugdueta i Aina Floreza han tornat a marcar per situar el definitiu 8 a 1.

Aquesta és la tercera derrota consecutiva de l’equip del Pla d’Urgell que se situa setè de la classificació amb 25 punts. D’aqui quinze dies el CP Vila-sana s’haurà de tornar a enfrontar amb el Palau de Plegamans en els quarts de final de la Copa de la Reina.

Infolleida