El Vila-sana guanya el Cuencas Mineras per 4-0

13/01/2019

El club suma la sisena victòria consecutiva

El CP Vila-sana ha sumat la sisena victòria consecutiva després de guanyar el Cuencas Mineras per un contundent 4 a 0.
Tot i el resultat final, a l’equip del Pla d’Urgell li va costar endur-se els tres punts, sobretot a la primera part, on només va anotar un gol. I és que, malgrat que va dominar tot el partit, el Vila-sana va haver de treballar per encertar la porteria rival ja que les asturianes van apostar per tancar-se al darrere. La primera ocasió clara de les locals, però, va arribar ja al primer minut de partit amb un penal que Victòria Porta no va encertar. El gol arribava al minut 12, obra de Maria Porta. Ja a la represa el Vila-sana va sortir còmode a la pista i amb només 5 minuts en van tenir prou Victòria Porta, Joana Comas i Maria Porta per enfilar el lluminós fins al 4 a 0 definitiu.

El Cuencas Mineras, que enguany ha debutat a l’OK Lliga, encara no ha pogut guanyar cap partit i, amb només 1 punt, se situa tercer per la cua. Per la seva banda, aquest resultat deixa el Vila-sana empatat a 25 punts amb el Manlleu, un rival molt complicat que la setmana vinent visitarà la pista de les del Pla d’Urgell.