El Vilanova goleja el Vila-sana (2-6)

22/04/2018

És la segona derrota consecutiva a casa

El Vila-sana ha caigut golejat 2-6 aquest dissabte a casa davant el Vilanova en un partit molt intens en el que fins a en 6 ocasions l’equip visitant va arribar amb èxit a la porteria contrària.
De fet, el Vilanova ja es va avançar al marcador al minut 14’ amb un gol de Paola Pascual i tant sols un minut més tard, Maria Porta marcava l’empat amb aquest tir des de mitja pista.

Ja a la segona part, al Vila-sana li va costar generar ocasions de gol, unes ocasions, però, que sí va aprofitar l’equip del Garraf i en un interval de només 4 minuts, Maria Córdoba va marcar el segon i tercer gol del Vilanova. El 1-4 va arribar de falta directa al minut 37’ de la mà de Catalina Flores i a falta de 10 minuts pel final, Aida Mas marcava el cinquè del conjunt barceloní. Amb la derrota ja gairebé sentenciada, el Vila-sana va retallar distàncies amb un gol de penal de Victòria Porta. Tot i això les locals ja no van poder remuntar i a tres minuts de finalitzar el partit, Catalina Flores va marcar el sisè gol del Vilanova.

Aquesta derrota, la segona consecutiva a casa, manté el Vila-sana en la vuitena posició tot i que l’allunya de les places altes pel que fa els punts. La propera setmana l’equip del Pla d’Urgell té una nova cita a la pista de l’Alcorcón, rival al que només els separa dos punts d’avantatge.