Els 3 punts es queden a Voltregà

11/03/2018

El CP Vila-sana perd per un ajustat 2-1 davant el tercer equip de la taula

El Vila-sana no va poder sumar els 3 punts aquest diumenge a la pista del Voltregà on va perdre per un ajustat 2-1.

La primera part va acabar sense gols i amb un penal fallat per part de la jugadora del Voltregà, Natasha Lee. Ja al segon temps, Anna Romero va marcar el 1-0 de l’equip local i a poc d’acabar el partit, Adriana Gutiérrez materialitzava el 2-0. Amb menys de dos minuts de diferència arribava el primer i únic gol de l’equip del Pla d’Urgell de la mà de Marta Vieira.

El Voltregà continua sent un dels equips més forts de la competició i actualment va tercer a la taula amb 37punts, només un punt per sota del segon, l’Hostelcur Gijón, i a 3 del primer, el CP Manlleu.

Pel que fa el CP Vila-sana, actualment es troba a la part mitja de la taula en la vuitena posició amb 26 punts.

El propera jornada de lliga serà d’aquí gairebé un mes, passada la Setmana Santa. Serà el 7 d’abril a casa davant el HC Liceo.