Els equipaments esportius a l'aire lliure són els primers en reobrir a Mollerussa

22/05/2020

Es tracta de la pista d'atletisme i els circuits d'autocròs i automodelisme, ubicats al Parc de la Serra

La pista d’atletisme de Mollerussa ja pot rebre els primers atletes per la pràctica esportiva. L’accés al recinte ha de ser a través de cita prèvia, que administrarà l’Associació Atlètica Xafatolls. El club ha decidit que de moment només s’entrenin grups de sis persones com a màxim. A més, no es poden fer servir els vestuaris i cada esportista s’ha de dur el seu propi material.

A pocs metres de la pista d’atletisme hi ha el circuit d’autocròs, que també pot rebre els primers vehicles. En aquest cas, només està permesa l’entrada de sis equips, formats per un pilot i un mecànic. L’Escuderia Mollerussa havia d’organitzar l’1 de juny una prova del Campionat d’Espanya, on un membre de la Federació Internacional havia de venir al circuit per valorar si l’entitat podia acollir una prova europea. Ho han posposat, de moment, per a finals d’octubre. 

Mentre arriben els primers cotxes a la línia de sortida, el club té feina a treure les males herbes que han crescut durant els dos mesos de confinament.

RICARD GÓMEZ