Els escolars se sumen a la celebració del Dia de les Persones amb Discapacitat

28/11/2019

El pròxim 3 de desembre Mollerussa celebrarà el Dia de les Persones amb Discapacitat amb la participació de 350 alumnes. L’acte comptarà amb la implicació de les quatre entitats de la ciutat que treballen per a la integració social d’aquestes persones.

Més de 350 alumnes dels centres de Primària i Secundària de Mollerussa participaran en l’acte de celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat que tindrà lloc al Teatre l’Amistat. Els escolars han format part de la campanya que s’ha dut a terme al llarg d’aquest curs “Creixem en la diversitat”. L’objectiu d’aquesta és buscar complicitats acostant la realitat d’aquest col·lectiu i alhora treballar el foment de valors.

L’objectiu de la celebració és donar visibilitat a les persones amb discapacitat i donar a conèixer els serveis que ofereixen les entitats del territori per afavorir la igualtat d’oportunitats.

Els impulsors d’aquesta campanya han estat les quatre entitats que treballen a la ciutat amb aquest  col·lectiu: ACUDAM, l’Associació per a la Salut Mental del Pla d’Urgell, el centre d’Educació Especial Siloé i la Llar Terres de Ponent.

Mariona Rebull i Martí