Els participants al Camp de Treball de Linyola presenten la quarta ruta saludable

12/07/2019

La quinzena de joves arribats d'arreu de Catalunya han passat dues setmanes al municipi del Pla d'Urgell combinant treball i activitats de lleure

Després de dues setmanes de treballs, la quinzena de joves participants al Camp de Treball de Linyola han presentat la quarta ruta saludable als veïns del municipi.

La cita ha reunit una quarantena de persones i enguany, com a novetat, s’ha realitzat amb bicicleta ja que es tracta d’una ruta de 16 quilòmetres que també transcorre pels termes municipals d’Ivars i el Poal. Al llarg de l’itinerari, els joves voluntaris i voluntàries han explicat als assistents la feina feta en aquestes dues setmanes que, entre altres, ha consistit en senyalitzar la nova ruta i les masies i cabanes que s’hi troben al seu pas.

Les feines del Camp de Treball d’enguany, però, també han servit per revisar i completar les accions realitzades en les tres edicions anteriors.

Aquest camp de treball ha estat gestionat a través de l’Associació Alba de Tàrrega i durant les dues setmanes que els joves han conviscut a Linyola, a banda dels treballs, també han realitzat, entre altres, activitats de lleure, trobades amb altres camps i visites a espais propers com l’Estany d’Ivars i Vila-sana, Penelles o Tàrrega.

 

 

 

Anna Berga