Els tallers d’estiu de Mollerussa es limitaran a 50 infants al juliol

03/06/2020

El pròxim 29 de juny començaran els tallers d’estiu que organitza l’Ajuntament de Mollerussa. Enguany, es donarà prioritat als infants ja preinscrits, els tutors dels quals treballin, amb la voluntat de facilitar la conciliació familiar i laboral.

Els tallers d’estiu que organitza l’ajuntament de Mollerussa es limitaran a 50 infants per setmana durant el mes de juliol i a 30 durant l’agost. L’escola Mestre Ignasi Peraire acollirà aquests tallers que començaran el 29 de juny i acabaran el 4 de setembre. Per facilitar la conciliació familiar i laboral, es donarà prioritat a aquells infants ja preinscrits, els tutors dels quals puguin acreditar que treballen.

Els preus es mantindran respecte a l’any passat en 38 euros per setmana i infant, malgrat que els costos d’organització siguin més elevats per les mesures higièniques i de prevenció.

L’horari els tallers serà de 9.00 hores a 13.30 hores, i també s’oferirà servei de menjador que finalitzarà a les 15.30 i es manté el servei d’acollida prèvia a partir de les 8.30 hores.

Mariona Rebull i Martí