Endesa renova tecnològicament el centre de transformació a Mollerussa per millorar el servei a 3.900 clients

10/11/2017

Aquesta actuació afecta clients de Mollerussa i Golmés i permet actuar de manera remota sobre les possibles incidències sense haver d’interrompre el servei

Endesa ha finalitzat recentment els treballs de reforma tecnològica del centre de transformació que dona servei a gairebé 3.900 clients de Mollerussa i Golmés. Aquesta renovació permet actuar sobre possibles incidències a distància sense haver d’interrompre el servei.

L’actuació que ha suposat una inversió de 38.800 euros ha consistit a canviar els elements de maniobra convencionals d’un centre de per unes cabines compactes, més fàcils de maniobrar i que incorporen elements de característiques especialment aïllants, fet que les fa més segures i robustes de cara a suportar ambients salins i humits o de forta pol·lució. A més, aquests nous elements gairebé no requereixen manteniment, a diferència de la tecnologia anterior, en què aquestes tasques obligaven a tallar temporalment el servei als clients.

Aquesta reforma permetrà actuar de manera remota des del Centre de Control d’Endesa a Barcelona en cas d’incidències, ja siguin pròpies com externes. D’aquesta manera s’estalvia temps en la localització d’avaries i s’agilitza la resolució i el temps d’interrupció del subministrament elèctric.

Els treballs formen part dels plans d’inversió que la companyia duu a terme a la comarca amb l’objectiu de millorar les infraestructures elèctriques i dotar-les dels darrers avenços tecnològics.

Infolleida