Estudien habilitar una protectora d’animals al Pla d’Urgell

15/06/2018

Arran de la recollida de firmes que ha iniciat una veïna de Mollerussa

"Necessitem protectora d’animals a Mollerussa” és el títol de la petició que ha iniciat una veïna de Mollerussa a través de la plataforma change.org. Amb només dos dies aquesta demanda va aconseguir el suport de 800 persones i en aquests moments ja passen de les 1.200 firmes.  L’objectiu és clar: demana a l’Ajuntament de Mollerussa que instal·li una protectora d’animals per a que pugui acollir els gossos abandonats o maltractats que hi ha a la comarca.

Arran de la recollida de firmes, el consell d’alcaldes, que va tenir lloc el passat 4 de juny, va decidir reprendre el debat sobre aquesta problemàtica que afecta a tots els pobles del Pla d’Urgell. Un dels primers passos serà doncs, dialogar amb diverses entitats animalistes per veure quina hauria de ser la proposta de protectora a seguir si, finalment, és decideix tirar endavant.

 

El consell d’alcaldes també va decidir contactar amb els Agents Rurals per veure quin tipus de compliment normatiu ha de tenir un equipament d’aquestes característiques.

Anna Berga