Eva Ribalta i Ricard Pastó guanyen la Mitja Marató de Mollerussa

21/10/2019

Víctor Puyuelo i Sandra Verdés s’han imposat a la cursa de 5 km.

La Mitja Marató de Mollerussa ha celebrat aquest diumenge la seva 32a edició, que ha tingut com a guanyadors Ricard Pastó i Eva Ribalta, ambdós de l’AA Xafatolls. La cita, en alguns moments passada per aigua, ha aplegat 800 participants entre totes les modalitats, entre les que també hi havia la cursa de 5 km –amb Víctor Puyuelo i Sandra Verdés com a guanyadors-, i la modalitat Ekiden, amb els equips Trotavengers i Peiró/Batalla com a vencedors.

Ricard Pastó ha signat el seu cinquè triomf en la categoria masculina amb un temps d’1.07.59. L’han acompanyat al podi Carles Montllor (Inverse) i l’independent, Jordi Trepat, actual campió del circuit Mitges de Ponent. Des de l’organització també destaquen l’actuació de Josep Domènech (Docu Lleida), que ha completat el recorregut en cadira de rodes amb un temps d’1.08.08.

Eva Ribalta, guanyadora de la Mitja de Mollerussa el 2014, s’ha imposat amb un crono d’1.24.49, per davant de Rosamari Carulla (AA Xafatolls) i Anna Artal (Amics Atletisme Andorra), aquesta última actual campiona de les Mitges de Ponent.

La prova ha estat la tercera cita de les quatre que formen el circuit Mitges de Ponent i ha puntuat per la Lliga Ponent. Com ja és habitual, el traçat ha transitat pels termes municipals de Golmés i Miralcamp, els ajuntaments dels quals han donat el seu suport a la mitja.

Durant l’esdeveniment s’ha fet un emotiu homenatge a Xavi Serra, esportista estretament vinculat a l’AA Xafatolls – organitzadors de la mitja- que va morir aquest estiu.

La cita ha començat a les 10.00 hores des de la plaça de l’Esport i l’arribada s’ha ubicat al Parc Municipal.

Infolleida