Èxit de participació en els cursos de natació d'estiu del Consell Esportiu del Pla d'Urgell

27/07/2022

Més d'una vuitantena de nens i nenes del municipi gaudeixen d'aquesta activitat programada del 27 de juny al 12 d'agost, coincidint amb la Festa Major

Aquest estiu s'ha repetit l'èxit de participació en els cursos de natació d'estiu que organitza el Consell Esportiu del Pla d'Urgell a la comarca. Més d'una vuitantena de nens i nenes d'entre 3 i 12 anys participen en els cursets de natació de Linyola. L'activitat es va posar en marxa el 27 de juny i, coincidint amb la Festa Major del municipi, finalitzarà el pròxim 12 d'agost amb l'entrega de diplomes.

Les sessions van a càrrec de cinc professionals del Consell Esportiu del Pla d'Urgell i són molt ben aprofitades pels participants. L'objectiu de l'activitat és ensenyar als petits a familiaritzar-se amb el medi aquàtic i als més grans a perfeccionar la seua tècnica. “La natació és un dels esports més complets que existeixen. És una activitat molt recomanable per als més petits; adquireixen nocions i capacitat de salvament”, afegeix Judit Gascueña, coordinadora dels cursets de natació de Linyola.

Les classes s'han anat preparant de forma diària, adaptades al nivell de cada infant i analitzant constantment el seu progrés. Hi ha doble torn al matí (de 12 a 12.45 h i de 12.45 a 13.30 h) per tal de dividir els infants en nivells i etapes d'aprenentatge.

Torregrossa, Miralcamp, Ivars d'Urgell, Barbens i Golmés són altres municipis del Pla d'Urgell que també compten amb aquesta activitat adreçada als més petits (de 3 a 14 anys). El pròxim divendres dia 29 de juliol es lliuraran els diplomes i medalles als infants de Torregrossa, Miralcamp, Ivars d'Urgell i Barbens. El 4 d'agost es repetirà l'acte a
Golmés.
Infolleida