Festa de les flors de l'Associació de Dones de Miralcamp

El col·legi El Sitjar de Linyola recapta un total de 1.780 euros per combatre el càncer infantil

La plaça Sant Jaume de Miralcamp va acollir diumenge passat 26 de maig la Festa de les Flors organitzada per l’Associació de Dones L’Encant de Miralcamp. Aquesta iniciativa va incloure una demostració d’elaboració de centres de flors a càrrec de Jarditec, dirigida a les sòcies d’aquesta entitat. També hi va haver un vermut musical obert a tot el públic i amenitzat pel grup Sonotone.


El col·legi El Sitjar de Linyola recapta un total de 1.780 euros per combatre el càncer infantil


L’escola de Primària El Sitjar de Linyola ha recaptat 1.780 euros per a l’Associació de Famílies i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Durant la setmana passada es van celebrar activitats per conscienciar i sensibilitzar els seus alumnes sobre la malaltia del càncer. Així, es va muntar una parada de venda de material de l’entitat i tots els alumnes van lluir la gorra oficial.

Monument per celebrar els cinquanta anys de la festa de les cassoles

Linyola va inaugurar dissabte passat un monument dedicat als cinquanta anys de la festa de les cassoles, tot un esdeveniment típic de la festa major de maig. Es tracta d’una gran placa que ha elaborat l’artista d’Ivars d’Urgell Erik Schmitz que ret homenatge a totes aquelles persones que han col·laborat en la celebració d’aquesta festa així com en l’elaboració de les cassoles. Per complementar l’efemèride, es va inaugurar una exposició retrospectiva de fotografies sobre aquesta festa, que aquest any va reunir uns 750 comensals.


Infolleida