Fira de Mollerusa i l’Associació Provincial d’Empreses d’Automoció firmen un conveni de col·laboració

19/02/2020

La col·laboració es durà a terme durant els pròxims dos anys en el Saló de l’Automòbil de Fira de Sant Josep.

L’alcalde de la capital del Pla d’Urgell i president de Fira de Mollerussa, marc Solsona, i el president de l’Associació Provincial d’Empreses d’Automoció (APEA), Xavier Freixes, han signat aquest matí un acord entre ambdues entitats. Servirà per col·laborar durant els pròxims dos anys en el Saló de l’Automòbil de la Fira de Sant Josep amb compromisos d’assessorament i d’organització. Així com per promocionar la participació en aquest esdeveniment. Segons dades de l’any 2019, les vendes del Saló de l’Automòbil de la Fira de Sant Josep van suposar el 3,6% de les vendes realitzades a tota la província de Lleida, en una anualitat en què la venda de cotxes va baixar un 1,54% a Lleida.

Freixes ha apuntat que el saló és un bon lloc perquè els interessats en adquirir un vehicle es puguin assessorar davant la incertesa actual en aspectes com els diferents combustibles.

Per la seva banda, Fira de Mollerussa està estudiant l’aprofitament dels pavellons poliesportius pròxims a les piscines per poder continuar creixent en pròximes edicions.

 

Mariona Rebull i Martí