Fondarella aprova el pressupost per al 2019 que ascendeix a 1,4 milions d’euros

06/02/2019

Invertirà 300.000 euros en millores al camí de Torregrossa i a quatre carrers així com a la planta potabilitzadora

El ple de l’Ajuntament de Fondarella d’aquest dimarts ha aprovat el pressupost per al 2019, que ascendeix a 1,4 milions d’euros. D’aquest destaca el capítol d’inversions en el que el consistori hi preveu destinar 300.000 euros. Entre les actuacions hi ha la de finalitzar la urbanització del camí de Torregrossa i la millora dels carrers Sant Jordi, Pla d’Urgell, Mollerussa i de l'Àngel. En aquesta zona els treballs consistiran a arranjar les voreres, adaptar l’enllumenat i soterrar el cablejat telefònic així com canviar les canonades d’aigua en algun tram puntual.

La millora d’aquests quatre carrers té un pressupost de 200.000 euros i properament el consistori convocarà una reunió amb els veïns per explicar-los-hi el projecte.

Una altra de les obres previstes també per aquest any és l’actualització de la planta potabilitzadora. En concret, es canviaran els actuals filtres de sorra, per filtres de carboni actiu.

El pressupost per aquest 2019 també manté congelades les taxes i tributs. A més, s’ha rebaixat un 8% l’IBI amb l’objectiu de neutralitzar l’augment que va comportar la revisió del valor cadastral realitzat l’any passat.

 

Anna Berga