Fondarella inaugura el nou consultori mèdic i el Centre de Serveis Municipal

04/09/2017

L'edifici fa un any que està en funcionament i ha tingut un cost de gairebé 1 M€

Joan Reñé, President de la Diputació de Lleida i alcalde de Fondarella, ha inaugurat aquest dilluns el nou consultori mèdic i el Centre de Serveis Municipals. L’edifici, que ja fa un any que va entrar en funcionament, ha tingut un cost aproximat d’un milió d’euros que ha estat finançat per la Diputació de Lleida, la Generalitat i el mateix consistori.

Reñé ha senyalat que aquest nou edifici vol donar un servei de qualitat als habitants de Fondarella sense que aquests hagin de desplaçar-se a altres poblacions. El centre està gestionat per la Fundació Serveis de Suport de Juneda i ofereix diferents serveis com menjador, perruqueria, bugaderia, fisioteràpia, atenció personalitzada, i neteja i higiene personal. Actualment hi ha 3 veïns i veïnes del municipi que ocupen el servei de manera íntegra així com varis usuaris ho fan de manera parcial en alguns dels serveis que s’ofereixen.

La cuina del centre també s’encarrega de preparar el dinar de l’escola i la llar d’infants del municipi el que suposa l’elaboració de més de 30 menús diaris.

Anna Berga