Fondarella mostra el seu suport a Joan Reñé

11/10/2018

Un centenar de persones s'han concentrat a Fondarella per donar suport al seu alcalde, dos hores més tard que aquest anunciés la seva renuncia com a president de la Diputació de Lleida

Un centenar de persones s’han aplegat aquest dijous al vespre a Fondarella per donar suport al seu alcalde, Joan Reñé, dos hores més tard que aquest que hagi fet pública la seva renúncia com a president de la Diputació de Lleida. Reñé, que ha estat president de la institució des del 2011, ha decidit fer un pas al costat després que el passat dimarts fos detingut en el marc d’una investigació per presumptes cobraments de comissions en l’adjudicació d’obres públiques.

En el discurs Reñé ha explicat que en els darrers dies tota l’atenció mediàtica s’ha focalitzat en la seva persona, un fet que, segons ha dit, perjudica l’acció que dur a terme la diputació. També ha expressat que està passant per uns moments durs i ha demanat la confiança dels veïns, a més de reiterar, un cop més, la seva honestedat i la seva innocència.

 

Reñé, visiblement emocionat, ha rebut mostres de suport de desenes de veïns i veïnes de Fondarella així com d’alcaldes i representants polítics d’altres municipis i dels presidents dels Consells Comarcals del Pla d’Urgell i l’Urgell, entre altres.

 

Anna Berga i Meritxell Castillo