Futbol i vi a la biblioteca de Mollerussa

16/02/2018

El vi del Celler Cara Nord i la música de Lo Martí de Térmens han acompanyat la presentació del llibre Futbolítica, de Ramon Usall

El futbol i el vi han estat els protagonistes a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa de la mà de l’escriptor i professor Ramon Usall, que ha presentat el seu llibre Futbolítica, Històries de clubs políticament singulars, i del director general del Castell del Remei, Xavier Cepero que ha explicat les notes de tast de cinc vins del Celler Cara Nord.

Cada un dels 5 vins s’ha maridat amb una anècdota d’alguns dels més de seixanta clubs de futbol que apareixen al llibre d’Usall. Entre altres, les característiques del Cara Nord Garrut s’han relacionat amb dos equips representatius del territori com són el Llevant i l’Atlètic Balear. També s’ha repassat la història del Al-Jaish el club de l’exèrcit d’Al-Assad amb el Cara Nord o la del Club Esportiu Jupiter de Poblenou amb el Cara Nord Trepat.

La presentació, inclosa dins el cicle Lletres i Vins, també ha comptat amb el cantautor Lo Martí de Térmens que, entre altres, ha interpretat l’himne del club de futbol de Térmens i el del Lleida.

 

Anna Berga