FUTBOL INCLUSIU A MOLLERUSSA

18/01/2020

El Club Futbol Joventut Mollerussa i l’ACUDAM han formalitzat la cooperació entre ambdues entitats mitjançant la signatura d’un conveni de col·laboració.

Durant el transcurs de la mitja part del partit disputat entre el CFJ Mollerussa vs CF Alcarràs, ha tingut lloc l’acte de presentació de la signatura del conveni. El conveni estableix un seguit de sinergies entre les dues entitats. Una d’elles i que s’ha fet palesa  en l’acte de la signatura, ha estat què el club esportiu facilita a aquelles persones ateses a l’ACUDAM que ho desitgen, el carnet de soci de l’entitat esportiva de forma gratuïtat (gràcies a la col·laboració del Banc Sabadell).

 

L’acte de la signatura ha tingut el suport del Sr. Joan Badia, director del Banc Sabadell a Mollerussa, el Sr. Jordi Terés, vicepresident i delegat de la Federació Catalana de Futbol a Lleida i del Sr. Marc Solsona, alcalde de Mollerussa, el qual ha destacat en la presentació “la importància de sumar esforços entre les entitats de la ciutat per aconseguir una Mollerussa més inclusiva, on l’esport també és un dels eixos cabdals per aconseguir-ho”.

 

El conveni entre altres, estableix la integració dins de l’organigrama esportiu del CFJ Mollerussa d’un equip de l’ACUDAM que participarà en les competicions de la Federació ACELL i en aquelles en què  es considerin oportunes. El Club cedirà els seus equipaments a l’ACUDAM  per a la celebració d’esdeveniments esportius. També, ambdues entitats es comprometen a convidar i comptar l’una amb l’altra en tots els actes o activitats que es pugui col·laborar i/o participar.

 

Angelina Roure, presidenta de l’ACUDAM ha agraït al Club la voluntat de treballar plegats per afavorir la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual en l’àmbit esportiu. Per la seva part, Jaume Vallverdú, president del CFJ Mollerussa ha donat molta importància al fet que l’equip de futbol de l’ACUDAM s’integri dins de l’organigrama esportiu del club i pugui competir  amb l’equipació de l’entitat esportiva.  

 

El mateix terreny de joc ha acollit els parlaments dels diferents representants, la signatura i l’entrega dels carnets de soci. S’ha immortalitzat el moment amb una fotografia grupal.
Infolleida