Helena Maleno rebrà el Reconeixement Ànima Ciutat de Mollerussa

02/10/2018

Per la seva tasca en defensa dels drets de les persones que fugen de la violència i la pobresa intentant travessar la Mediterrània per arribar a Espanya i a Europa.

La periodista i defensora  dels drets humans, Helena Maleno, rebrà el Reconeixement Ànima Ciutat de Mollerussa. El certamen, que enguany arriba a la seva tercera edició, té com a objectiu premiar la solidaritat tant a nivell internacional com també en el territori més proper. Nascuda a El Ejido, Almeria però establerta a Tànger, Maleno és també la fundadora de la ONG Caminando Fronteras i en els darrers anys ha rebut nombrosos reconeixements per la tasca que desenvolupa defensant els drets de les persones que fugen de la violència i la pobresa intentant travessar la Mediterrània per arribar a Espanya i a Europa.

Helena Maleno recollirà el guardó el proper 9 de novembre en el marc del a XI Vetllada Solidària Ángel Olaran. Aquesta també servirà per lliurar els Reconeixements Ànima d’Honor Àngel Pujol a entitats o persones del territori que hagin destacat per la seva trajectòria o pel seu treball en diferents àmbits dins el món local. Els guardonats seran escollits per un jurat a partir de les candidatures aportades tant per les entitats de Mollerussa com per la ciutadania en general. Les propostes es poden enviar a través d’Internet o de manera presencial fins el proper 14 d’octubre.


 

 

Anna Berga