Joan Miquel Oliver i Ripoll a Sons Tranquils

Aquest dissabte 6 de juliol es celebrava el primer concert de la 5a edició del festival Sons Tranquils a Ivars d'Urgell

Per primera vegada en 4 anys, les previsions meteorològiques van fer modificar-ne la ubicació. Així, doncs, el 17è concert es va desenvolupar a La Sala, un espai també emblemàtic per als ivarsencs i ivarsenques que hi han gaudit de grups musicals i festes populars.

El conegut guitarrista, compositor i lletrista d'Antonia Font va presentar al públic assistent el seu nou disc i setè LP en solitari "Electronic devices". Durant el concert va sorprendre gratament els que el coneixien per primera vegada i també va cuidar als seus seguidors.

Va delectar a tots amb un concert on combinava cançons conegudes d'Antònia Font amb propostes musicals del nou disc. Entre les quals va destacar l'experimental "50 euros", amb la qual va donar el tret de sortida per a iniciar el concert, cançó elaborada damunt d'un àudio de Whatsapp que el seu amic Javier Dalmau li va enviar per explicar com havia trobat un bitllet al carrer; passant per "Barra lliure" on es tira de cap dins la més típica cançó pop o"Robot mayordomo" on la cantant italiana Stefania Lusini va fer una col·laboració.

Infolleida