Jordi Puigneró: “Mollerussa està demostrant que hi ha vida més enllà del MWC”

15/02/2020

En la seva visita a la Mollerussa Drone Party, el conseller de Polítiques Dígitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha volgut destacar l’aposta de Mollerussa per potenciar l’economia digital i tecnologies com les dels drons. Puigneró  també ha assegurat que des de la seva conselleria s’aposta per flexibilitzar la normativa de l’espai aeri que ha qualificat de “restrictiva”. Paral·lelament, el conseller també ha asseverat que “Mollerussa està demostrant que hi ha vida més enllà del MWC”.

Durant la visita a la Mollerussa Drone Party, que se celebra aquest cap de setmana a la capital del Pla d’Urgell, el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha assegurat que aquest esdeveniment tecnològic demostra que “hi ha vida més enllà del Mobile World Congress”. Sobre el congrés de telefonia mòbil ha afirmat que, malgrat la cancel·lació d’enguany, treballen perquè es quedi a Catalunya durant molts anys més.

Puigneró també ha reivindicat l’aposta estratègica de Mollerussa per les noves tecnologies.

Paral·lelament, el conseller s’ha mostrat favorable a flexibilitzar la normativa de regulació de l’espai aeri la qual ha qualificat de “restrictiva” perquè no sigui un “topall” per al desenvolupament de la indústria dels drons.  En aquest sentit, Puigneró, també ha apel·lat a la responsabilitat dels pilots per evitar incidents i ha reivindicat la tasca de les escoles de formació.

Mariona Rebull i Martí