Josep Pijoan d'Acudam rep un premi d'honor dels Special Olympics

15/06/2019

El Centre Esportiu Municipal Mundet de Barcelona ha acollit la  X Edició dels Premis Nacionals Special Olympics Catalunya.

 

Josep Pijoan ha estat guardonat amb el Premi d’Honor Francesc Martínez de Foix en la desena edició dels Premis Nacionals Special Olympics Catalunya. Aquests premis, que s'han entregat al Centre Esporitu Municipal Mundet de Barcelona, reconeixen a esportistes, associacions, clubs, entitats i col·laboradors amb una vessant solidària i inclusiva que donen suport als esportistes amb discapacitat intelElectual i al moviment Special Olympics.
Pijoan ha dedicat tota una vida a promoure les oportunitats per a les persones amb discapacitat intel·lectual i la seva inclusió a la societat. Vinculat des del 1970 amb Acudam, també va ser un dels promotors i impulsors de la creació de la Federació ACELL i de Special Olympics Catalunya i Espanya. Va ser vicepresident de la Federació ACELL, president de Special Olympics Catalunya i vicepresident de Special Olympics Espanya, càrrecs que va compaginar amb la seva tasca social dins de FEAPS-DINCAT i la gerència del 2002 al 2013 de l'Acudam.

La resta de premiats han estat: Premi Iniciativa Solidària per Fundació Liliana Thuram, Premi a la Responsabilitat Social Corporativa a Manubens Advocats, Premi al Compromís Solidari a Força Lleida, Premi al Valor Esportiu col·lectiu a Club Esportiu Àngel Apasa, Premi al Valor esportiu individual femení a Maria Mundó Raberg i el Premi al Valor esportiu individual masculí a Marc i Raimon Aldabó.

Infolleida