La 147a Fira de Sant Josep tanca amb 175.000 visitants i una valoració global del 88%

19/03/2019

La consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, ha clausurat, aquest dimarts a la tarda, la 147a Fira de Sant Josep, una edició marcada pel bon temps i la fidelització dels expositors.

La 147a Fira de Sant Josep de Mollerussa ha tancat portes aquest dimarts a la tarda amb un balanç positiu per part de l’ens firal, que estima el nombre de visitants en 175.000. Una xifra que representa un augment de 5.000 visitants respecte l’anterior edició

Pel que fa a les expectatives de negoci, el 66% dels expositors les han vist complertes i/o superades, una xifra que ha crescut 8 punts respecte l’any anterior.

D’aquesta edició també destaca la fidelització dels expositors, i és que 8 de cada 10 tenen la intenció de repetir i el 88% d’aquests valora molt positivament l’edició d’enguany.

L’acte de cloenda ha comptat amb la presència de la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, que ha assegurat que en fires com la de Sant Josep és on es veu que el sector té futur.

Pel que fa a les jornades tècniques, que enguany han arribat a la seva 40a edició, hi han participat unes 1.400 persones. La Borsa Interpirinenca de cereals i l’Aplec de Joves han estat algunes de les més concorregudes.

 

Anna Berga i Mariona Rebull