La 2a EquiMollerussa aplegarà aquest cap de setmana uns 200 cavalls d’una setantena de ramaderies

30/04/2019

Amb aquest certamen, que espera rebre més de 8.000 visitants, Mollerussa reafirma la seva aposta per la competició eqüestre internacional.

L’EquiMollerussa arriba aquest cap de setmana 3, 4 i 5 de maig a la segona edició. El certamen, que tindrà lloc a l’Insitut Mollerussa, oferirà al públic la possibilitat de contemplar competicions morfològiques, de funcionalitat i de salt de cavalls així com passejar-se pels boxes i gaudir de diferents espectacles i demostracions eqüestres. Des del centre celebren l’acollida de l’esdeveniment ja que els permet mostrar les seves instal·lacions i donar-se a conèixer.

La convocatòria aplegarà uns 200 cavalls que competiran en els dos concursos que es faran, un, amb proves morfològiques i de funcionalitat, i una segona competició de salt territorial. En total s’espera la participació d’una setantena de ramaderies vingudes d’arreu.

Una de les novetats que inclou el programa d’aquesta segona edició és una exposició d’exemplars del ruc català, una raça que està en procés de recuperació.

Per tot plegat, aquesta segona convocatòria d’EquiMollerussa, espera superar el nombre de visitants de l’any passat que va ser d’unes 8.000 persones.

La convocatòria comptarà a més amb diferents exposicions d’empreses col·laboradores així com parades amb productes d’alimentació i servei de restauració. L’entrada és gratuïta.

 

 

Anna Berga