La 31a Mitja Marató de Mollerussa espera 800 corredors

08/10/2018

La cursa de 21,097 km transcorre per Mollerussa, Golmés i Miralcamp

La 31a edició de la Mitja Marató de Mollerussa espera la participació de 800 corredors. La cursa, que es durà a terme el proper diumenge 21 d’octubre, transcorre en gran part en la trama urbana de Mollerussa, tot i que també passarà pel municipi de Golmés i pel terme de Miralcamp, i s’espera la participació de corredors destacats d’aquesta disciplina.

Enguany també es repetirà la iniciativa engegada l’any passat de premiar als tres equips millor classificats. Pel que fa la cursa, hi haurà llebres per marcar el ritme, 4 punts d’avituallament i ambientació musical amb batucada i DJ’s. També destaca la recollida de sabatilles esportives entre els atletes participants que durà a terme el centre d’Iniciatives Solidàries Àngel Olaran.

De moment la cursa, organitzada per l’Ajuntament i l’Associació Atlètica Xafatolls, compta amb més de 475 inscrits a la Mitja, i al voltant de 150 persones a la cursa de 5km. El dissabte previ a la competició, es celebraran les curses infantils amb categories des de P-3 fins a cadets i també es farà la presentació dels 150 atletes que formen l’Escola Atlètica Xafatolls i dels 40 corredors que competeixen a nivell federat.

Les inscripcions es poden ferAQUÍ

 

Anna Berga