La 4a Mollerussa Drone Party tindrà una zona dirigida als més petits, la MDP Kids

08/02/2019

La cita, que es celebrarà del 15 al 17 de febrer també tindrà una cursa oficial i també millorarà les instal·lacions per a que el públic pugui fer seguiment de les carreres

Mollerussa acollirà la primera cursa oficial del que serà el I Campionat de Catalunya de Drones de Carreres. Aquesta és una de les novetats que presenta la 4a edició de la Mollerussa Drone Party que es celebrarà del 15 al 17 de febrer als pavellons firals. La cita, que organitza Fira de  Mollerussa i Drones de Carreras, també ha anunciat la creació d’un espai adreçat als més joves. Es tracta de la Mollerussa Drone Party Kids on tots els infants podran pilotar un drone i provar simuladors.

Continuant amb les novetats, també destaca la millora de les instal·lacions per a que els visitants puguin fer el seguiment de les curses. Amb aquest objectiu, la cita preveu ampliar la pantalla, habilitar grades i comptarà amb comentaristes. Així mateix, totes les curses també es podran seguir en streaming. En aquesta edició es preveu triplicar el nombre de pilots inscrits respecte a la seva primera convocatòria.

A banda de la zona de circuit, la Drone Party també comptarà amb una zona d’expositors amb productes de marxandatge i una àrea de simuladors.

Anna Berga