La 6a Fira de la Camamilla de Linyola estrena mural

14/05/2019

Per segon any consecutiu la fira se celebrarà en el marc de la Festa Major de Maig del municipi.

Tallers, exposicions, música en directe i mercat d’artesania i productes de proximitat són els elements que vertebren la 6a Fira de la Camamilla i Tractors Antics de Linyola que tindrà lloc aquest diumenge dia 19 de maig. La fira va sorgir amb l’objectiu de donar a conèixer el municipi tot i que també és un bon aparador per al seu teixit associatiu que hi col·labora activament amb diverses activitats. Una de les novetats d’aquesta edició serà la presentació del nou mural que l’artista Ana Pulido ha pintat a la plaça de Ca la Pipa en el que la camamilla hi té un paper important.

Per segon any consecutiu, la Fira de la Camamilla se celebrarà en el marc de la Festa Major de Maig del municipi que arrencarà divendres amb el pregó a càrrec de La Chucky, un personatge misteriós sorgit de la mateixa Comissió de Festes, i també amb la celebració de la 45a festa de les cassoles que reunirà unes 800 persones al poliesportiu.

Durant el cap de setmana hi haurà activitats per als diferents públics com cercavila amb els Gratali, animació infantil, i actuacions musicals i, com a novetat, també hi haurà un simulador de Fornite.

El punt i final a la Festa Major anirà a càrrec de Disco per Xics adreçat a la mainada i l’espectacle Bona Nit Benparits de Fel Faixedas.

 

 

Anna Berga