La biblioteca acull la presentació del llibre ‘UAAAU’ amb una activitat per a tota la família per apropar l’art a l’aula

11/10/2022

Serà dijous 20 d’octubre a dos quarts de 8 del vespre i es recomana inscripció prèvia per a participar del taller d’experiències

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila acollirà el pròxim dijous 20 d’octubre a dos quarts de 8 del vespre la presentació del llibre UAAAU, escrit pel col·lectiu Koala Arts for Kids en el qual recullen una trentena d’activitats i projectes artístics amb consells, recomanacions, alternatives i materials per apropar l’art a les aules.

Per tal de fer arribar les propostes que conté el manual de recursos, les autores han ideat una activitat familiar per poder treballar algunes de les idees que recull, la qual es farà prèviament a la presentació del llibre. Es recomana inscriure’s prèviament a la biblioteca per a participar-hi.

El col·lectiu Koala Arts for Kids està format les barcelonines Irene Gilaberti Eva Sala i la mollerussenca Montse Tarragona amb l’objectiu de difondre l’art com a mitjà de comunicació i de relació a través d’experiències visuals i plàstiques perquè els infants experimentin, aprenguin i coneguin noves sensacions.

Infolleida