La biblioteca comarcal Jaume Vila reprèn el club de lectura

26/10/2020

Amb l'escriptor Albert Villaró

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila ha reprès el Club de Lectura amb Albert Villaró. L’anàlisi i debat de la darrera obra d’aquest autor nascut a la Seu d’Urgell, La Companyia Nòrdica, ha estat l’eix del debat del club en el qual participen una quinzena de persones. L’activitat preveu dues sessions més per analitzar l’obra El Mar, de John Banville (23 de novembre) i La vegetariana, de Hang Kang.

A banda d’aquesta activitat presencial, la biblioteca també ha organitzat un club de lectura virtual sobre Literatura i violència masclista amb dos llibres per analitzar a través de les seves autores. Són Ca la Wenling amb Gemma Ruíz (5 de novembre) i Pedra de tartera, de Maria Barbal (3 de desembre). Es tracta d’un projecte obert a la participació de 12 persones i que es fa en col·laboració també amb la Biblioteca Carles Morato de Solsona. Les inscripcions per a participar es poden fer a info@bilbiotecamollerussa.info

Una altra de les activitats previstes per el pròxim 29 d’octubre és un taller per explicar el funcionament del servei eBiblio. En aquest cas, s’han previst dues sessions, una de virtual a les 4 de la tarda i una altra de presencial a les 6. Per a les dues, cal també inscripció prèvia al mateix correu.

La biblioteca també ofereix la possibilitat d’escriure un llibre mitjançant la plataforma Fiction Express, la qual ofereix en exclusiva un seguit de títols en català, castellà i anglès que es publiquen setmanalment i que permet als participants la possibilitat d’interactuar amb els seus autors i autores escrivint la continuació de la història. Es tracta d’un projecte adreçat a joves de 5è i 6è de Primària i de l’ESO del qual es pot trobar més informació en el següent enllaç https://www.bibliotecamollerussa.cat/activitat/vols-escriure-un-llibre/ La inscripció s’ha de fer abans del 6 de novembre al mateix correu.

 

Infolleida