La biblioteca de Mollerussa enceta la nova programació infantil

15/02/2018

Per altra banda, avui dijous continua el cicle Lletres i Vins amb la presentació del llibre Futbolística. Històries de clubs políticament singulars, de Ramon Usall

La  Biblioteca Comarcal Jaume Vila va donar ahir el tret de sortida amb en Bum i el llibre màgic de les fades, a càrrec de la Cia. Homenots, a la nova programació per a públic infantil que ha preparat per aquest primer trimestre de l’any i que inclou 8 activitats diferents entre l’Hora del Conte i els tallers solidaris, entre altre. L’aposta va reunir un públic nombrós que va gaudir de les històries de l’elefant amb més ritme de la selva.

El taller solidari Estalvis Gran Reserva a mans de Solaç que formant part també del cicle Lletres i Vins serà la segona activitat i tindrà lloc el 21 de febrer. Pati de Contes ens oferirà Contes amb Bon Humor el 28 de febrer i Solaç cridarà Tothom a bord en un altre taller solidari el 7 de març. El Carles Alcoy amb Bèsties de quatre potes o més serà qui menarà l’Hora del Conte del 14 de març i per al 21 de març caldrà confeccionar unes Ulleres de Sol Esquimals amb el Solaç. El 28 de març hi haurà una activitat que, per gentilesa de Llibreria Dalmases, servirà per avançar-nos a la celebració del Dia Internacional de la Literatura Infantil i Juvenil, que és el 2 d’abril, mentre que el 4 d’abril hi haurà la presentació del llibre i musical Ningú és un zombi, a càrrec de Jordi Folk.

Totes aquestes activitats es fan a les 6 de la tarda i pel que fa als tallers cal inscripció prèvia i l’aportació per part dels participants de diferents productes alimentaris a benefici del Centre de Distribució d’Aliments del Pla d’Urgell, una iniciativa que es repeteix donat l’èxit de la recaptació aconseguida des que es va implantar fa més d’un any.

 

Històries de futbol i tast de vins de Cara Nord Celler per als adults

D’altra banda, aquest dijous, a les 8, la biblioteca acollirà la segona activitat del cicle Lletre i Vins, que s’emmarca en el projecte Biblioteques amb DO. Es tracta de la presentació del llibre Futbolística. Històries de clubs políticament singulars, de Ramon Usall. En ell, l’autor explica, amb anècdotes i dades curioses, els vincles entre el futbol, el poder i la política a través de històries com la del president comunista republicà del Reial Madrid durant la Segona República, Antonio Ortega, que va acabar executat al garrot vil el 15 de juliol de 1939. La presentació anirà acompanyada de la degustació de 5 vins per gentilesa de Cara Nord Celler.

 

Infolleida