La Catigat destinarà un euro de cada inscripció a millorar l’entorn de l’Estany

20/02/2018

La pedalada popular, sortirà de Vilanova de Bellpuig el proper 29 d’abril i, per segona vegada, passarà pel circuit de BMX Bike Park de Vila-sana

Vilanova de Bellpuig serà, per primera vegada, el punt de sortida de la Catigat, la pedalada popular més important de la plana de Lleida que recorre els 18 pobles del Pla d’Urgell en una ruta de 100km. Com ja és tradicional, l’onzena edició que es celebrarà el proper 29 d’abril, també comptarà amb un recorregut curt, d’uns 40km, i un altre mitjà, d’uns 75, amb l’objectiu de fer la pedalada més accessible.

La Catigat espera tornar ha arribar als 1.000 participants i, continuant amb la proposta iniciada l’any passat, es destinarà un euro de cada inscripció a una causa solidària. En aquesta edició els diners recaptats aniran a millorar l’entorn de l’Estany d’Ivars i Vila-sana, espai pel qual transcorre la pedalada, any rere any.

 

Prop de 250 voluntaris de tots els pobles de la comarca col·laboren en l’organització d’aquesta pedalada que, per segon any, tornarà a passar pel circuit Bike Park de Vila-sana.

 

 

Anna Berga