La Creu Roja del Pla d’Urgell alerta de la presència de falsos voluntaris que demanen diners per la campanya de joguines

07/12/2017

Per ara, aquests fets haurien passat a Bellvís i Mollerussa

La Creu Roja del Pla d’Urgell ha alertat, a través de la seva pàgina de Facebook, que algunes persones a la comarca es fan passar per voluntaris de l’organització i passen per les cases a demanar diners per la campanya de joguines que l’entitat està duent a terme. Segons l’organització, fins ara tenen constància de que aquests fets s’han donat a Bellvís i a Mollerussa.

Des de Creu Roja remarquen que tots els voluntaris de l’organització vesteixen amb roba institucional per evitar accions fraudulentes com les d’aquest cas. A més, també insisteixen en que les donacions econòmiques només es poden fer en els establiments pròpiament autoritzats.

 

Durant tot el desembre l’organització està duent a terme la campanya de recollida de joguines que té per objectiu evitar que cap nen es quedi sense joguets en aquestes festes independentment de la situació econòmica de la seva llar. El proper 28 de desembre està previst que La Vermelleta entregui 200 regals als nens i nens de la comarca.

Anna Berga